L’institut de secundària de Benigànim (IES Les Foies) entra a formar part dels 66 centres Erasmus de la Comunitat Valenciana. El passat 6 de juny el projecte va rebre l’aprovació del SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’ Educació) amb una de les millors puntuacions.

El projecte “Abriendo puertas/Opening doors/Auvrint les portes” tindrà una duració de dos cursos (2016/17 i 2017/18) i té com a objectiu la formació del professorat per a reduir el percentatge de fracàs escolar a través de l’intercanvi d’experiències educatives en Europa i la modernització de la metodologia docent.

L’IES Les Foies treballarà conjuntament, amb aquest projecte, amb altres centres educatius de Polònia i Itàlia que, amb característiques similars, han aconseguit reduir notablement la taxa d’abandonament escolar.

Aquest projecte serà una experiència enriquidora i motivadora per als alumnes, que podran conéixer noves formes de treballar, compartir interessos i preocupacions amb estudiants europeus i, en definitiva, ampliar els seus horitzons.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − 4 =