La diputada d’Educació assegura que el futur de l’EPA de Canals “està garantit”

“Les Escoles Públiques d’Adults són importants per la implicació que veiem en tots els municipis i perquè són una via cada vegada més demandada pels ciutadans”. Així es va dirigir la diputada d’Educació i Benestar Social, Mercedes Berenguer, als professors i alumnes de l’EPA de Canals durant l’acte de lliurament dels premis als millors expedients de l’any ja que aquest centre és un dels quals presenten una situació d’urgència ja que enguany es preveu la jubilació de part de la seua plantilla.

La diputada d’Educació es va reunir amb les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes, amb els membres de la direcció de l’EPA de Canals i també amb professors i alumnes per a traslladar-los que el futur del seu centre “està garantit”.

Berenguer va criticar que les Escoles d’Adults “estaven considerades com alguna cosa a extingir en la Diputació”. No obstat, la nova Diputació “no ho permetrà i per a açò es compta amb el compromís ja manifestat per la Conselleria d’Educació de col·laborar perquè aquestes places seguisquen cobertes”.

Gràcies al nou conveni signat entre les institucions valencianes, la Conselleria assumirà el cost del professorat i les competències, mentre els ajuntaments seguiran aportant els espais. Per la seua banda, la Diputació mantindrà als professors fins que es vagen jubilant i cobrisca aquestes places la Conselleria.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 4 =