L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva va acollir ahir la primera jornada ESSALUD

L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva va acollir ahir la primera jornada ESSALUD de cooperació i diàleg tecnològic entre empreses innovadores i la sanitat pública.

L’acte forma part del projecte de col·laboració conjunt iniciat recentment en matèria de recerca, desenvolupament i innovació en el qual participa la fundació FISABIO, el Departament de salut Xàtiva-Ontinyent i el clúster d’empreses INNOVALL i que compta amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació AVI.

La jornada va fer confluir al personal sanitari amb necessitats i idees de millora i empreses innovadores amb solucions i va comptar amb cinc ponències temàtiques i una taula de diàleg entre sanitaris i empreses innovadores en productes per a l’àmbit sanitari.

jornada-hospital-lluis-alcanyiz2-diaridigital.esLes ponències van començar amb la intervenció de Juan del Agua del Departament de Tecnologies i processos de l’institut tecnològic AIDIMME que va explicar que consisteix el mobiliari intel·ligent així com les seues aplicacions per a ús en instal·lacions sanitàries. També des d’aquest institut tecnològic, va participar la seua Cap de Materials i Productes, Rosa María Pérez sobre com acostar les PYmes a les licitacions de l’Administració.

Judit Sisternes del Departament de productes per a la salut de L’institut tecnològic del tèxtil AITEX, va parlar dels actuals processos d’innovació en tèxtils sanitaris i els seus usos i aplicacions i des del clúster empresarial INNOVALL, el Director d’estratègia del Grupo Solitium, Jose María Ferrándiz va explicar la fabricació additiva en l’entorn hospitalari.

Pe part del Departament de salut, el Dr. Francisco Sánchez del Servei de Traumatologia de l’Hospital Lluís Alcanyís va donar a conèixer un cas d’èxit de col·laboració entre el Departament de Salut i l’Institut de Biomecànica.

No hay comentarios

Dejar respuesta