Canals i ASSOCIEM organitzen de la IV edició del concurs d’aparadors

La regidoria de Promoció Socioeconòmica col·labora amb ASSOCIEM en l’organització de la IV edició del concurs d’aparadors

Amb la finalitat de promoure el comerç local en una temporada clau com és Nadal, es posa en marxa un nou concurs d’aparadors entre els establiments de la nostra localitat.

A través d’aquesta activitat, ASSOCIEM busca impulsar les vendes de les tendes de Canals amb l’embelliment dels aparadors, amb els quals també es mostra una imatge conjunta del poble, implicat en el comerç local. L’Ajuntament de Canals, a través de la regidoria de Promoció Socioeconòmica, participa recolzant i col·laborant amb el col·lectiu de comerciants i empresaris.

Els comerços que vullguen participar poden publicar al seua foto CLICANT ACÍ (https://basicfront.easypromosapp.com/register/933010) i també es poden veure el aparadors que hi participen CLICANT ACÍ (https://basicfront.easypromosapp.com/entries/933010) i votar el que més agrade fins el proper 10 de gener a les 22:00h. Els aparadors més votats guanyaran un dels dos premis valorats en 400€ i 100€.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + cinco =