L’Hospital Lluís Alcanyís recollirà aliments per a l’Associació Gent de la Consolació de Xàtiva

L’Hospital Lluís Alcanyís i l’Associació Gent de la Consolació de Xàtiva han posat en marxa la campanya d’arreplegada solidària d’aliments

Com en anys anteriors l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva col·labora amb l’Associació “Gent de la Consolació” de Xàtiva en l’arreplegada d’aliments i productes de primera necessitat per a les persones més necessitades.

Esta associació porta endavant una labor constant de captació de donacions i de compra pròpia de productes que distribuïxen mitjantçant una organització completa quant a quantitats i famílies, entre aquelles persones i grups familiars amb residència a Xàtiva més vulnerables i que no poden tindre accés als aliments més bàsics.

La campanya, igual que en anys anteriors es basa en la captació d’aliments i productes bàsics d’higiene personal per mitjà d’un contenidor que s’instal·la en l’entrada de l’Hospital. Així tant professionals com usuaris del centre poden anar deixant les seues donacions que va sent traslladada a “Gent de la Consolació” cada dia.

Este matí Lolita Benet i Merche Climent en representació de Gent de la Consolació han compartit uns minuts de diàleg amb la Gerent del Departament Margarita Llaudes i la Directora d’Infermeria Marisa Beltran que confirma el clima de cooperació entre el Departament i este col·lectiu solidari.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − dieciseis =