Confisquen més de 1.000 plantes de marihuana entre tarongers a Xàtiva

La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones per un delicte de cultiu i elaboració de drogues en la localitat de Xàtiva. En total, s’han confiscat més de 1.000 plantes de marihuana camuflades en una parcel·la on també havien plantats tarongers. Al seu torn, les patrulles de la benemèrita també han aprehés dos vehicles i una gran quantitat de material necessari per al cultiu de les plantes.

Els investigadors, en el marc de l’operació batejada com «Parcel·lats», imputen als presumptes responsables un delicte contra la salut pública: cultiu i elaboració de substàncies estupefaents. L’operació va començar el mes de setembre passat, després del coneixement d’un terreny on es cultivaven plantes de marihuana en la capital de la Costanera. Va ser llavors quan els agents van començar les investigacions pertinents que, finalment, van culminar amb el desmantellament de l’explotació il·legal.

Així, el passat 25 d’octubre la Guàrdia Civil de Xàtiva va detindre a dos homes de 36 anys d’edat i d’origen albanés com a responsables de la plantació. En total, van intervindre més de 1.000 plantes de marihuana, dos vehicles, una càmera de videovigilància amb targeta SIM, un sistema de reg i bosses d’envasament.

Les diligències han passat al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Nº2 de Xativa (V). Neteja

Font: Levante-emv

No hay comentarios

Dejar respuesta