L’Hospital de Xàtiva instal·la un equip nou per poder realitzar més de 1000 PCR diàries

Aquest autoanalitzador de biologia molecular R2000 SP s’uneix al que ja es disposava d’aquest mateix model per a incrementar la capacitat d’analítiques i els seus temps.
Amb tot, aquest laboratori tindrà potencial per a la realització de més de 1000 PCR diàries.

Aquesta inversió es realitza després de sofrir una avaria en un d’aquests equips que en setmanes i dies anteriors han estat retardant els resultats d’una prova que s’ha convertit en determinant per al control de l’epidèmia i que fa tan sols un any era gairebé una desconeguda.

Cal recordar que el laboratori de microbiologia del Lluís Alcanyís va ser un dels primers comarcals a adaptar-se per a realitzar PCR i ja el mes d’abril. En aquells primers mesos va començar a realitzar aquesta prova de biologia molecular que només es realitzava a València. Aquesta ràpida adaptació ha facilitat des de l’inici de la pandèmia s’ha tingut en el Departament els resultats en millors temps, al que també ha contribuït el dotar a aquest laboratori de més personal tècnic que presta en data d’avui un servei en horari de 24 hores set dies a la setmana.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − seis =