L’ etapa Requena-Ontinyent-Gandía de la Volta a Espanya arribarà a 190 països per 37 canals de TV

L’etapa Requena-Ontinyent-Gandía de la Volta Ciclista a Espanya arribarà aquest dijous en directe a 190 països a través de 37 canals de Televisió. L’esdeveniment està patrocinat per la Diputació de València, qui va plantejar un recorregut que connecta els dos grans territoris vitivinícoles de la província amb la costa a través d’Ontinyent. La Capital de La Vall d’Albaida serà a més a més escenari d’un dels moments més espectaculars de l’etapa, un esprint especial en ple cor de l’Avinguda Daniel Gil previst per al voltant de les 16:30 hores.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, agraïa “l’esforç realitzat per la Diputació per donar-nos als municipis no sols un esdeveniment esportiu de primera línia, sinó un gran aparador per a la nostra difusió internacional”, assenyalava. La ciutat ha preparat un dispositiu de 100 persones, entre agents de la Policia Local, membres de Protecció Civil i voluntaris per col·laborar amb la organització.

La Volta Ciclista a Espanya arribarà dijous a Ontinyent entre les 16:12 i les 16:33 hores procedent de Fontanars dels Alforins a través de la CV-660 fins la rotonda del Salt del Bou per accedir a l’Avinguda d’Almansa. Des d’aquesta via la serp multicolor passarà pel carrer del Tirador, rotonda de El Salvador, Avinguda Sant Francesc, fins arribar a l’Avinguda Daniel Gil, que acollirà un esprint especial en sentit ascendent que suposa un dels moments més atractius de l’etapa.

Des d’ahí, els ciclistes passaran per l’Avinguda Almaig i la rotonda del Centre de Salut de l’Avinguda d’Albaida en direcció a la CV-81 en direcció a Agullent, per anar fins a la localitat Albaida, on continuarà el recorregut de l’etapa per El Palomar i Bèlgida en direcció a Gandia, on s’ubicarà la meta.

Cal recordar que una hora abans del pas dels ciclistes per Ontinyent, els 30 vehicles de la caravana publicitària de la Volta efectuaran una parada tècnica en l’Avinguda Daniel Gil, en la qual es repartirà tot tipus de merchandising (gorres, samarretes, etc) entre el públic assistent.

No hay comentarios

Dejar respuesta