L’espectacle “Botifarra a banda” arriba aquest dissabte a la Font de la Figuera:

El cantautor Pep Gimeno “Botifarra” i La Lira Fontiguerense com a protagonistes, oferiran un repertori de música tradicional popular aquest dissabte a les 19.30 hores.
Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Font de la Figuera, la responsable de l’àrea, Verónica Reyes, ha incidit en la importància d’aquesta trobada tant per als veïns com per als visitants.

“Veure fusionades La Lira Fontiguerense amb un cantautor de tanta rellevància com és Pep Gimeno resultarà tota una experiència mai vista en la població. A més, demostra de nou la capacitat adaptativa de la nostra banda a tots els ambients i la seua professionalitat”. Les últimes entrades disponibles per a aquest concert es vendran a la taquilla del teatre Joan de Joanes una hora abans de l’espectacle aquest dissabte.

Aquest és un dels molts actes que oferirà aquest estiu l’Ajuntament de la Font de la Figuera. Dimarts passat s’iniciaven les Nits a la Fresca, i es desenvoluparan cada dimarts i dijous a la nit (espectacles de teatre, concursos, activitats musicals, etc.), i culminaran amb la Setmana de la Joventut.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 7 =