L’Escola d’Estiu 2019 de Canals obri les inscripcions

La Regidoria de Joventut prepara un any més les activitats que conformen l’Escola d’Estiu, programada per als mesos de juliol i agost.

Aquesta iniciativa, que pretén facilitar la conciliació de la vida laboral amb la familiar, continua enguany oferint la possibilitat de matriculació per quinzenes. D’aquesta manera, cada família podrà escollir les setmanes que més li interesse o que s’adapten a les vacances dels pares. A més a més, les inscripcions també es poden fer per horaris: de 9:00 a 10:45, de 11:15 a 13:00 o de 9:00 a 13:00

L’Escola d’Estiu es durà a terme al CEIP José Mollà i està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, així com per als joves amb capacitats diferents. Pel que fa a les activitats, aquestes inclouen jocs, plàstica, música, teatre, piscina, manualitats i, seguint la línia encetada l’any passat, activitats en idioma anglés.

Les inscripcions ja es poden realitzar a la Casa de la Cultura «Ca Don José» fins al 21 de juny i les places estaran limitades a 100 xiquets per torn. El preu serà 20€ per als empadronats a Canals i 23,50€ per als no empadronats.

«Probablement, l’escoleta d’estiu és una de les activitats per a xiquets més esperada de tot el calendari de la Regidoria perquè amb l’ampliació d’un mes a dos mesos i la inclusió de participants amb diferents capacitats, hem donat resposta a moltes famílies que no podien conciliar adequadament oci dels menuts i treball dels majors», assenyala Ricardo Requena, alcalde de Canals, qui a més a més, recorda que «amb la programació proposada, els xiquets gaudiran un muntó del seu temps lliure, aspecte que és el que veritablement importa per a ells».

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + catorce =