Les rutes senderistes de la Mancomunitat arriben a Quesa

La segona edició del programa senderista impulsat per la Mancomunitat de Municipis la Costera-la Canal torna aquest diumenge amb la ‘Ruta de les Fonts’ a Quesa després d’haver celebrat dos itineraris nocturns a Llanera de Ranes i Vallés.

En aquesta ocasió, l’eixida està prevista a les nou del matí des de la porta de l’ajuntament i el recorregut que es planteja és de set quilòmetres, aproximadament, amb una parada per esmorzar.

Els interessats en participar s’hauran d’inscriure prèviament a través de la web de la Mancomunitat www.lacosteracanal.es o telefonar al 674 348 771 i caldrà que es duguen el seu propi esmorzar així com aigua i calçat còmode.

La nova presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha animat als veïns de les comarques a sumar-se a aquesta iniciativa que d’una banda fomenta els hàbits saludables i d’altra ajuda a promocionar turísticament els pobles.

El calendari de rutes continuarà el 29 d’octubre a la Font de la Figura, el 26 de novembre a Vallada i el 15 de desembre a l’Alcúdia de Crespins.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + 12 =