Més d’una trentena de persones participen en la segona sessió del procés de l’Aula de Natura a Canals

La segona sessió del procés participatiu per a dotar de contingut a l’Aula Natura s’ha celebrat recentment, amb la participació de més de 30 persones que acudiren com a particulars i representants de les associacions del poble.

Baix l’orientació de la consultoria encarregada del procediment, Ona Energy, es va encetar la sessió llençant tres preguntes. La primera plantejava als assistents quin escenari mediambiental esperaven tindre en Canals en 5 anys. La segona quin paper tindria l’Aula de Natura. I a la tercera es consultava quins mitjans hauria de disposar l’espai per a fer realitat eixe escenari.

Amb la segona reunió de participació activa finalitzada tan sols queda, per a concloure el procés col·laboratiu, la reunió del proper 3 d’octubre. Per a aquesta última sessió, Ona Energy haurà extret les idees principals resultants de la segona i les haurà sintetitzat, donant com a resultat el projecte a establir en l’Aula de Natura que haurà sorgit directament de les propostes dels canalins.

El regidor de Govern Obert i Medi Ambient, Andreu Lluch, destaca «la gran satisfacció per part de la Regidoria, que no dubtarà en repetir aquest procés en altres ocasions després dels bons resultats extrets».

No hay comentarios

Dejar respuesta