La Volta a Peu de la Granja de la Costera arriba al desè aniversari

Després d’uns dies de descans el Circuit de Carreres Populars torna amb força a la Granja de la Costera on dissabte es celebrarà el desè aniversari de la Volta Popular.

La cita arrancarà a les 17:00h amb les categories infantils i a les 18:30h serà el torn de l’absoluta. El recorregut pla i apte per a qualsevol esportista serà de 7,2 quilòmetres i eixirà des de la porta de l’Ajuntament.

L’alcalde del municipi, Carlos Garrido, ha explicat que per tal de celebrar el desè aniversari de la prova d’una manera especial es lliuraran tovalloles als 400 primers classificats, hi haurà aigua, fruita i refrescs, trofeu per als tres primers classificats de cada categoria i dos pernils, un per al club amb més inscrits abans de la cursa i altre per al club que classifique en millor lloc a cinc dels seus membres. A més, des de l’Ajuntament es planteja llançar canons de confeti a l’eixida de la prova. Després de la cursa s’obrirà la piscina i s’habilitaran els vestuaris per als corredors.

Finalment, el primer edil ha explicat que degut a les característiques de la cursa, no massa exigents, el fet de que es celebre el desè aniversari, i la cèntrica ubicació del municipi, s’espera una important afluència de participants.

Les inscripcions es podran realitzar a través de Timerlap i també el mateix dia abans de la cursa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + cuatro =