Les obres de la Biennal de Pintura de Canals estaran exposades fins el 26 d’octubre

El passat diumenge, a les 18:00h, el CC Ca Don José va reunir als pintors de les obres, familiars i amics per a inaugurar aquesta exposició.

pintura-canals-2La regidora de Cultura, Celia Ibañez, va ser l’encarregada de donar per inaugurada la mostra de les obres i, a continuació, fer l’entrega del xec de 1.500€ a l’autora de l’obra guanyadora: Pepi Sevilla Ruano, amb «Movil mania». A més, cada autor present en la inauguració va rebre un llibre com a detall de l’Ajuntament per la seua participació en aquest reconegut concurs de pintura.

La majoria dels pintors de la Biennal van estar ahir en l’acte d’inauguració junt a altres aficionats de la pintura. Per això, la sala de Ca Don José va estar repleta amb un públic que va gaudir detalladament de cada obra.

pintura-canals-1-La regidora de Cultura, Celia Ibañez, ha assegurat que «ha sigut una sorpresa la gran participació en el concurs en el qual obres han sigut de molt de nivell». A més, «ha sigut molt gratificant que en l’acte d’inauguració estigueren presents la majoria dels autors que han participat en el concurs».

L’exposició es podrà visitar a la planta baixa de Ca Don José fins el proper 26 d’octubre.

No hay comentarios

Dejar respuesta