Obra Social de Caixa Ontinyent edita “Calixta la periodista”

Pertany a la línia de contes destinats a contribuir a l’educació financera dels més xicotets.
Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Calixta la periodista”, un nou conte infantil dins de la seua col·lecció “Cadireta de Boga” i que forma part de la nova línia destinada a fomentar l’educació financera entre els més xicotets.

És el cinquè de la seua sèrie i està destinat a xiquets de 12 anys. A través d’una història del seu personatge principal, es tracten temes com els sous, l’estalvi, els pressupostos, els diferents tipus de comptes, préstecs, el caixer automàtic, etcètera.

La sèrie de contes d’educació financera està destinada a xiquets de fins a 12 anys, amb diferents títols que han merescut el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros (FEBF): “La llegenda del pacte de fraternitat”, per a xiquets de fins a 6 anys, que ens introdueix el concepte de la barata, amb l’intercanvi d’aliments i altres elements quan no existia els diners; “Dino i els diners”, per a xiquets de 6 a 8 anys, explica el naixement dels diners i la seua utilització; “el porquet estalviador”, per a xiquets de 8 a 10 anys, parla dels avantatges de l’estalvi ; i “històries de l’explorador”, per a xiquets de 10 a 12 anys i que explica la importància de la planificació de l’estalvi.

L’autoria del llibre, igual que la resta de la col·lecció, correspon a Mariló Sanz i la il·lustració és de Pau Valls, i podrà adquirir-se en les oficines de Caixa Ontinyent o a través de “la botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es). També estarà disponible de forma gratuïta per a col·legis d’educació infantil i primària.

No hay comentarios

Dejar respuesta