Les Llegendes de Bécquer arriben a l’alumnat de Xàtiva

Alumnes de diferents centres educatius de la ciutat passen aquesta setmana per la Casa de Cultura per conèixer de forma lúdica l’obra de l’autor

La Biblioteca Municipal està realitzant durant aquesta setmana activitats d’animació lectora per a l’alumnat de la ciutat, que estan desenvolupant-se en horari de 9:30 a 12:30 hores al saló noble de la Casa de Cultura de Xàtiva, per tal de complir amb les disposicions sanitàries.

En concret s’estan representant les Rimes i Llegendes de Gustavo Adolfo Bécquer a càrrec de les actrius Esther López i Eva Andújar, les quals introdueixen a l’alumnat la vida i obra de l’escriptor sevillà per tal d’aprofundir en la literatura del romanticisme.

Durant aquesta setmana estan passant per la Casa de Cultura els alumnes de 5è i 6è de Primària dels col·legis Dominiques i Gozalbes Vera, així com també els alumnes de 1º d’ESO dels IES Simarro i Josep de Ribera i del col·legi Dominiques. A més a més, el passat divendres també van participar de l’activitat els alumnes de TASOC del CIPFP la Costera.

No hay comentarios

Dejar respuesta