El Gran Teatre de Xàtiva va acollir diumenge el concert de pasdobles fallers on es van lliurar els premis a les dues obres que duran el nom de les Falleres Majors de la Ciutat: Carla Sanchis i Teresa Aparicio.

pasodoble-faller-4-Diaridigital.esDe les setze obres presentades es van seleccionar quatre que van ser les interpretades per ‘La Primitiva Setabense’. El concert es va dividir en dues parts, en la primera es van interpretar les quatre peces finalistes i a cada obra e li va assignar un color per tal de que el públic les poguera identificar ja que en el descans van haver de votar el pasdoble que durà el nom de la Fallera Major Infantil.

Ja en la segona part es van interpretar altres quatre pasdobles coneguts per donar temps a que el jurat escollira l’obra que durà el nom de la Fallera Major i es va procedir al recompte de vots dels públic.

pasodoble-faller-17-Diaridigital.esEl pasdoble de la Fallera Major de Xàtiva, va ser concedit pel jurat especialista i va recaure en ‘Vespra de Festa’ de David Penadés. Mentre que el de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, va ser seleccionat mitjançant la votació popular, pel públic assistent a l’acte. El guanyador va ser José Manuel Martínez per ‘Xàtiva Fallera’.

L’acte va concloure amb el lliurament d’un reconeixement als guanyadors i la interpretació, de nou, de les peces guanyadores.


Pasdobles guanyadors en el Primer Concurs de Pasdobles Fallers.
Premi del Jurat i Pasdoble de Carla «VESPRA DE FESTA» de D.Penades Fasanar.
Premi del públic i Pasdoble Teresa «XÀTIVA FALLERA» de José Manuel Martínez Sanchis.

pasodoble-faller-1-Diaridigital.es

pasodoble-faller-2-Diaridigital.es pasodoble-faller-3-Diaridigital.es pasodoble-faller-5-Diaridigital.es pasodoble-faller-6-Diaridigital.es pasodoble-faller-7-Diaridigital.es pasodoble-faller-8-Diaridigital.es pasodoble-faller-9-Diaridigital.es pasodoble-faller-10-Diaridigital.es pasodoble-faller-11-Diaridigital.es pasodoble-faller-12-Diaridigital.es pasodoble-faller-13-Diaridigital.es pasodoble-faller-14-Diaridigital.es pasodoble-faller-15-Diaridigital.es pasodoble-faller-16-Diaridigital.es pasodoble-faller-17-Diaridigital.es pasodoble-faller-18-Diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta