Les escoles d’estiu finalitzen amb un balanç positiu a Xàtiva

Hui divendres finalitzen les escoles d’estiu que la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat als Col·legis Gozalbes Vera i al Martínez Bellver.

La regidora Amor Amorós ha mostrat la seua satisfacció pel funcionament de l’activitat: «el servei és una alternativa ideal d’oci educatiu per als xiquets i xiquetes de la ciutat on es fomenta la seua creativitat, la responsabilitat, l’autonomia, el respecte, el gaudir del temps lliure i el medi ambient, i la socialització i respecte als seus iguals tot a partir d’activitats participatives i motivadores per a ells».

Amorós ha assenyalat que l’objectiu de la iniciativa és «contribuir a la formació integral dels xiquets i xiquetes al mateix temps que troben un espai actiu de diversió on aprofitar una part del seu temps d’oci durant les vacances. A més d’ajudar a les famílies en la conciliació laboral».

Els grups han tingut un màxim de 14 xiquets/es i un mínim de 7, millorant la ratio exigida per l’Ajuntament.

Enguany la novetat és que s’ha ampliat l’edat dels participants fins als 12 anys, en el cas de que tingueren algun germà matriculat. Per tal de millorar el servei per a properes edicions s’ha passat una enquesta de satisfacció a totes les famílies usuàries.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + dieciocho =