L’Escola de Danses presentarà la VII Mostra Arrelats Folk el primer dia de Fira

La roda de premsa per presentar la VII Mostra Arrelats Folk Xàtiva que tindrà lloc a la ciutat el 20 i 21 d’Octubre es celebrarà proper dijous dia 14 a les 12h a la Font del Lleó.

La Mostra compta amb recolzament econòmic i institucional per part de l’Ajuntament de Xàtiva, la Diputació de València, Renfe Rodalies i altres entitats i comerços de la localitat.

En l’acte de presentació participarà: L’alcalde del municipi, Roger Cerdà; El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente; El regidor del Gran Teatre, Alfred Boluda; El regidor de Cultura, Jordi Estellés; La regidora de Turisme Mariola Sanchis; El president de l’Escola de Danses de Xàtiva, Josep Muñoz; I representants de la Comissió Arrelats Folk Xàtiva de l’Escola de Danses.

Cal recordar que Arrelats Folk Xàtiva és una Mostra anual organitzada des de 2011 per l’Escola de Danses de Xàtiva, que es fonamenta sobre 3 pilars: Mostrar la diversitat i riquesa del folklore en totes les seues vessants; apropar a la ciutat diferents propostes culturals de qualitat al voltant de la música i dansa folk; i promocionar culturalment i turísticament la ciutat de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + veinte =