Les campiones del món d’escacs, al Centre Cultural Caixa Ontinyent

Jugaran una partida simultània amb integrants dels clubs d’escacs d’Ontinyent, Gandia, Xàtiva i Alcoi.
El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà el dilluns 5 de febrer una partida simultània entre les campiones del món d’escacs, les germanes ucraïneses Anna i Mariya Muzychuk, i 28 integrants seleccionats pels clubs d’Ontinyent, Gandia, Xàtiva i Alcoi.

La iniciativa, compartida per Caixa Ontinyent i l’empresa Cotopur en col·laboració amb el Club d’Escacs de Paterna, pretén acostar als veïns i aficionats de les comarques centrals a les campiones del món.

Anna Muzychuk ha guanyat el Campionat Mundial Femení d’Escacs Ràpids (en 2016) i el Campionat Mundial Femení d’Escacs Blitz en dues ocasions (en 2014 i 2016). En 2017 va renunciar a defensar els seus dos títols a Aràbia Saudita per no estar d’acord amb les regles islàmiques respecte a la participació de les dones en aquestes competicions.
Mariya Muzychuk és Campiona Mundial Femenina d’Escacs des d’abril de 2015 a març de 2016. També és doble campiona d’Ucraïna (2012, 2013), campiona de l’equip europeu i mundial amb Ucraïna en 2013 i guanyadora de la medalla de bronze en l’Olimpíada d’escacs de 2012 i 2014 amb Ucraïna.

La partida, en la qual cada jugadora s’enfrontarà a 14 persones, podrà ser seguida pel públic en directe en el Saló d’Actes del Centre Cultural Caixa Ontinyent, ja que l’accés serà lliure.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 3 =