La Llosa de Ranes contra la Senyera de Ian en la Lliga Professional de Raspall

La vesprada del proper dissabte 3 de febrer el Trinquet Municipal de La Llosa de Ranes acollirà la tercera partida de la XXV Lliga Bankia de Raspall – Trofeu Diputació de València que enfrontarà l’equip de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes amb l’equip de l’Ajuntament de Senyera.

Es tracta de la primera partida que disputen ambdós conjunts des de l’inici de la Lliga, el passat dimarts 30 de gener a Oliva. L’equip de La Llosa de Ranes vestirà de blau i comptarà amb els pilotaires Guadi, Brisca i Miravalles, mentre que l’equip de la veïna població de Senyera anirà de roig i estarà format per Ian, Canari i Ricardet.

La partida es preveu molt interessant, amb els blaus debutant davant del seu public davant l’equip capitanejat ni més ni menys que per Ian, vigent campió de l’Individual de raspall, la final del qual es va celebrar precisament al trinquet lloser el passat mes de novembre.

Abans d’esta partida que Balduino, el trinqueter de La Llosa de Ranes, ha qualificat de “molt interessant”, el public podrà gaudir, des de les 16:30 hores, d’una partida de joves pilotaris que servirà d’escalfament per al plat fort de la vesprada, que de segur ens depararà un gran espectacle.

No hay comentarios

Dejar respuesta