L’eoparc mòbil visitarà cada dimecres una zona diferent de l’Alcúdia de Crespins

A partir del 17 de gener, tots els dimecres de l’any, es prestarà servei d’ecoparc mòbil a l’Alcúdia de Crespins, en horari de 10 a 14 hores, i de 16 a 18 hores, gràcies al desplegament de la xarxa consorciada d’ecoparcs. La intenció de l’Ajuntament és facilitar la recollida selectiva de residus fent que aquest servei aplegue a totes les zones del municipi. Per això, cada dimecres l’Ecoparc mòbil s’ubicarà en una zona diferent.

Pel que fa al mes de gener, el proper dia 17 el dispositiu mòbil s’ubicarà al carrer Colón, entre el carrer 9 d’Octubre i carrer Miguel Hernández. El dimecres 24, l’ecoparc mòbil arribarà al barri de la Muntanyeta, en concret al carrer Vicent Aleixandre, enfront de la plaça Poeta Miguel Martínez. L’últim dimecres del mes, dia 31, s’hi instal·larà a la plaça del barri de l’Aurora.

Des de l’Ajuntament conviden a utilitzar aquest servei en el qual es podrà dipositar qualsevol tipus de residu.

Per últim, cal recordar que entre les novetats del servei prestat, destaca la implantació de «El Meu Compte Ambiental», que permetrà l’acumulació d’ecopunts en funció de la quantia i tipologia de residus dipositats per cada usuari, punts que es traduiran en una bonificació en el rebut de la seua unitat fiscal.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cuatro =