Alumnes del Ribera de Xàtiva estrenen un video sobre el mural de Joan Turu a la Casa de les Dones

A les 12h s’estrenarà a l’IES Josep de Ribera el video que sobre el Mural de Joan Turu a la Casa de les Dones han realitzat com a projecte d’Aprenentatge-Servei (APS) Alumnat del Batxillerat Artístic.

El video elaborat pels estudiants Toni Alapont, Alberto Caballero, Valentina Nava i Anna Ribelles mostra el procés d’elaboració del mural que el reconegut ilustrador Joan Turú va realitzar a la Casa de les Dones. Un mural que mostra aspectes com la perspectiva de gènere, la coeducació, la diversitat sexual o la corresponsabilitat en les tarees domèstiques.

La presentació del video contarà amb la presència de l’alumnat de Batxillerat i també del Cicle Formatiu d’Igualtat del Centre de Formació Professional La Costera.

Per a la Regidora d’Educació, Amor Amorós, «donant a conèixer aquestes experiències i el treball elaborat per aquestos estudiants volem ficar en valor noves metodologies d’aprenentatge com és l’Aprenentatge-Servei i motivar al conjunt de la comunitat educativa per a que en el futur es puguen desenvolupar més iniciatives d’aquest tipus.»

Aquesta experiència d’Aprenentatge-Servei s’engloba en part de les activitats realitzades a la Setmana de l’Educació 2017, on alumnat de secundària i de cicles formatius organitzaren projectes i activitats que varen ser part del conjunt de la setmana. D’aquesta manera l’alumnat es forma al mateix temps que aporta un servei al conjunt de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta