L’encontre del voluntariat UDP reuneix més de 300 persones a la Font de la Figuera

Els assistents van tindre l’ oportunitat de visitar diversos espais d’interès, com el Museu Històric Etnològic i el retaule del pintor Joan de Joanes en el temple parroquial, a més d’una exposició de quadres i mostra de l’associació local “Boixeteres fontines”. A més, també han pogut visitar el laberint d’interpretació del vi a Bodegas Arráez i gaudir d’altres d’activitats d’animació a càrrec de la monitora del poliesportiu, Chus Gálvez.

L’encontre focalitzava l’atenció en el teatre Joan de Joanes, lloc on s’ha ofertat un espectacle de varietés a càrrec del veí de la població, Iván Moreno. Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora de Benestar Social, Ibana Tormo, han agraït l’enorme acollida de l’esdeveniment i l’esforç de totes aquelles persones que dediquen el seu temps lliure per compartir alegria, calor humà, suport i amistat, com és el voluntariat UDP.

Entre les autoritats assistents ha destacat la presència de la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, Mercè Martínez, la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, el director territorial de Presidència de València, Francisco Molina, membres destacats de la UDP com són el President de la Federació Provincial, José Sanchis i la Coordinadora del Voluntariat, Mª Isabel Tarín, a més d’alcaldes de poblacions veïnes i la presidenta de la Mancomunitat la Costera – la Canal, Mª José Tortosa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + 16 =