El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent dóna la benvinguda als nous residents d’infermeria i medicina

El Departament de Salut celebrarà, demà dimarts, el seu acte de benvinguda i comiat de Residents. Els professionals en formació de medicina, infermeria i psicologia MIR, EIR i PIR entrants seran rebuts pels responsables de la seva formació mentre que s’agrairà el temps en formació i servei prestat als que finalitzen ara aquest període.

El nou grup de residents ho composen 19 facultatius MIR dels quals sis són dones i set homes. Per especialitats serà Anestèsia, Cirurgia General, Oftalmologia, Pediatria i Psiquiatria, els que rebran un metge en formació mentre que en Medicina Familiar i comunitària hi haurà huit metges en el Departament de Salut. També l’àrea de salut mental comptarà amb una sicóloga clínica PIR.

Els residents d’infermeria entrants són cinc dones que realitzaran la seua formació en Medicina de Família, Ginecologia i Obstetrícia i Infermeria del Treball.

Pel que fa als residents sortints són 18 els que s’acomiaden, huit dones i quatre homes, mentre que en infermeria han finalitzat el seu període formatiu EIR cinc infermeres.

Els residents entrants seran presentats oficialment als 17 tutors d’especialitats i hui d’atenció primària que seran els responsables del seu període formatiu en aquest Departament. La formació d’aquests sanitaris s’iniciarà amb un curs especialitzat en Urgències Hospitalàries per passar posteriorment a les especialitats assignades.

L’acte està previst per a demà a les 13:00 hores en el Saló d’Actes de l’Hospital Lluís Alcanyís on intervindrà la Gerent del Departament, Margarita Llaudes, la Directora d’Infermeria, Rosa Antonio i el Cap d’Estudis i president de la Comissió de docència, Vicente Domingo.

Com en edicions anteriors també hi haurà intervencions de diversos residents sortints que explicaran la seva experiència en el Departament als nous MIR, EIR i PIR.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 4 =