Pepe Garrigós repetirà com a candidat a l’alcaldia de Compromís per l’Alcúdia de Crespins

Segons expliquen des del col·lectiu, recentment celebraren una assemblea oberta en la que qualsevol militant o simpatitzant podia manifestar la seua voluntat de participar a les llistes de Compromís per l’Alcúdia de Crespins i manifestar la seua opinió sobre quin procediment es seguiria per fer-les. A aquesta reunió únicament una persona, l’actual alcalde Pepe Garrigós, va manifestar la seua voluntat d’encapçalar la llista. Per tant, es va acordar per unanimitat que Garrigós siga el candidat per a les eleccions municipals de 2019.

A l’assemblea es va acordar que la resta de la llista s’elaboraria després d’un procés participatiu amb les persones que han manifestat la seua voluntat d’integrar-se a la candidatura.

Tant a l’assemblea com a l’executiva posterior els participants van mostrar el seu grau de satisfacció amb la gestió que Pepe Garrigós ha desenvolupat a l’ajuntament, com vice-alcalde fins 2017 i com alcalde a la segona meitat de la legislatura. “Una legislatura a la que un govern de progrés ha portat al poble l’estabilitat econòmica pèrdua durant els darrers anys del govern popular de Javier Sicluna al temps que s’han augmentat i millorat els serveis que rep la ciutadania, en especial les persones més necessitades”, apunten des de Compromís.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cinco =