L’empresa RISONCHA de Canals participa en el “Taller de Desenvolupament d’Escolta Activa”

Canals. -07.05.2024- Ahir dilluns, 6 de maig, els i les integrants del Centre Especial d’Ocupació RISONCHA de Canals van participar en el “Taller de Desenvolupament d’Escolta Activa”.

L’empresa Índice Formación Consultoría va ser l’encarregada d’aquesta formació específica, els objectius de la qual han sigut promoure les condicions necessàries per a afrontar i resoldre positivament els conflictes; reduir la incertesa que podem experimentar en relació amb les actituds o comportaments d’altres membres de l’empresa o família i afavorir la confiança i la seguretat en les relacions interpersonals.

Els i les treballadores de RISONCHA han aprés a millorar les habilitats per a fer front a l’estrés i a millorar la comunicació; a la importància de la comunicació no verbal en l’intercanvi comunicatiu; a conéixer el significat de l’empatia i l’assertivitat. En definitiva, a la importància a la predisposició a escoltar a l’interlocutor.

Des de RISONCHA s’aposta per l’aprenentatge continuat. Per això, aquest curs suposa el primer de diversos que es duran a terme al llarg d’aquest any, gràcies a la formació bonificada de la Fundació Estatal per a la formació en l’Ocupació.

No hay comentarios

Dejar respuesta