L’Audiència arxiva la querella de dues associacions animalistes contra Roger Cerdà i l’edil Reme Sinisterra

L’Audiència Provincial de València ha donat carpetada definitiva a la recerca oberta per la via penal contra l’alcalde de Xàtiva i la regidora de Medi Ambient arran de la querella que en 2021 van interposar les associacions CES Colònies Felines de Xàtiva i «Una huella en el corazón» contra Roger Cerdà i Reme Sinisterra després de quedar apartades de les labors de control i protecció de la població de gats de la ciutat.

Després d’examinar l’actuació municipal, ni el jutjat que va investigar el cas en primera instància ni els magistrats de l’òrgan provincial han apreciat cap rastre dels delictes de prevaricació i maltracto animal que les entitats animalistes van atribuir als responsables de la resolució del conveni, als qui van acusar d’haver deixat desprotegits a la seva sort a un miler de gats en la capital de la Costera. Una imputació de la qual el primer edil i l’edil han quedat exonerats.

A través d’un acte dictaminat dijous passat, la secció tercera de l’Audiència ha desestimat l’últim recurs d’apel·lació presentat per CES Colònies Felines i «Una huella en el corazón» i ha confirmat el sobreseïment de la causa. Una decisió que no admet recurs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 + seis =