L’associació Musical Canalense guanya el Primer Premi del Concert Nacional de Cullera

L’Associació musical Canalense obté el primer premi i premi especial del jurat al certamen nacional de Cullera.


L’Associació Musical Canalense, va obtenir diumenge passat a Cullera, el primer premi i premi especial del jurat al LXLX Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Cullera 2016. La Canalense, va participar junt amb dues bandes més de gran nivell nacional, com foren la d’Alcàzar de San Juan i la municipal de Villena.

L’Associació musical, començà la seua participació amb la desfilada, interpretant el pasdoble Gloria Ramírez, de Rafael Talens, una desfilada encapçalada pel President de l’Associació musical Canalense, Robert Escobar, el tresorer de l’Associació Juanlu Gómez i pel regidor de l’Ajuntament de Canals Toni Sànchez i l’Alcalde de la localitat Joan Carles Pérez.

Durant aquest recorregut la Canalense va rebre el suport de molts dels canalins, socis i simpatitzants que allí es van desplaçar per donar-los tot el seu caliu pel premi obtingut.

Cap a les 11.30 h del matí, l’associació musical començava a l’Auditori Municipal de Cullera la seua actuació sota l’atenta mirada del públic assistent. Interpretà l’obra obligada «Atansa» de José Vicente Egea, i com a obra lliure, la Canalense, va interpretar magníficament la peça de Bernardo Adam Ferrero «Joaquín Sorolla».

El jurat del Certamen, decidí atorgar el màxim guardó a l’associació musical Canalense i també, el premi al millor director del Certamen per al mestre de la formació canalina, José Martínez Colomina.

L’Alcalde de Canals, Joan Carles Pèrez es va mostrar molt satisfet pel triomf de l’associació musical Canalense en aquest certamen nacional de música de bandes, però sobretot pel gran nivell d’aquesta formació bandística de Canals que una vegada més, va demostrar que en les grans cites està a una gran altura, també la primera autoritat canalina, va felicitar a tota la família de l’Associació Musical Canalense, en nom de tota la corporació i per descomptat del poble de Canals.

1º PREMI – ASSOCIACIÓ MUSICAL CANALENSE. 173 pts

President:       Roberto Escobar Honrubia

Director:           José Martínez Colomina

Premi al millor director del certamen:
José Martínez Colomina, director de l’AssociaciónMusical Canalense de Canals.

No hay comentarios

Dejar respuesta