El cantautor xativí Feliu Ventura s’incorpora al macroconcert del 23 d’abril a València

L’artista local Feliu Ventura i el cantant i diputat català Lluís Llach s’han incorporat al cartell del macroconcert de més de 50 grups de música en valencià amb el qual l’entitat Acció Cultural del País Valencià (ACPV) festejarà la diada del 25 d’abril, que commemora la derrota de la Batalla d’Almansa. La Festa per la Cultura se celebrarà el pròxim 23 d’abril a la Plaça de Bous de València.

El concert estarà precedit per la tradicional manifestació de l’entitat pels carrers de la ciutat, segons ha informat l’associació a través d’un comunicat. Llach i Ventura s’han sumat a aquest cartell que ja formen grups de música e intèrprets de la música i la cultura valenciana com Al Tall, Smoking Souls, Clara Andrés, Carles Belda, Amadeu Vidal, Carraixet o Aspencat, entre altres.

Amb el nom ‘Homenatge a València’, l’entitat oferirà un espectacle únic amb col·laboradors molt especials i que serà impossible de repetir per la gran dificultat que suposa reunir a tants noms, inclosos els d’aquells que ja s’han retirat.

No hay comentarios

Dejar respuesta