L’App interactiva de contes infantils de la Fundació Caixa Ontinyent supera les 10.000 descarregues

Conté tres dels cinc títols de la col·lecció, disponibles en valencià, castellà i anglès tant per a Android com per a Apple.

L’App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent “Els contes de Dino” ha superat ja les 10.000 descàrregues, una xifra que demostra el bon acolliment de l’aplicació i el compliment del seu objectiu divulgatiu.

De moment, compta amb tres dels cinc títols que composen la col·lecció de contes infantils d’educació financera: “La llegenda del pacte de fraternitat”, “Dino i els diners” i “El porquet estalviador”. I està prevista la incorporació dels dos contes restants en les pròximes setmanes: “Històries de l’explorador” i “Calixta la periodista”.
L’aplicació, que es va estrenar el mes de juliol de 2020, té per objectiu acostar conceptes bàsics als més xicotets d’una forma divertida i a través de les noves tecnologies.

Està destinat a xiquets de fins a 12 anys i es pot descarregar en els Stores tant d’Android (Play Store) com d’Apple (Apple Play). A més, està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglès i permet triar entre llegir o escoltar el conte. A més, i complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es poden realitzar activitats relacionades amb la lectura per a afermar coneixements.

Contes premiats
Aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualitat Econòmica.
Un treball impulsat des de la Fundació Caixa Ontinyent, a través del seu programa d’educació financera, posat en marxa en 2016 i que realitza una labor de formació i divulgació destinada a públics de diferents perfils, amb prop de 60.000 usuaris. El programa compta a més amb activitat online a través del seu web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d’actualitat i acosta, de manera amena informació i recomanacions, conscient que com més gran siga el coneixement més fàcil resultarà gestionar l’economia personal i familiar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − 2 =