L’alumnat d’IES Josep Segrelles col·laboren amb Hort comunitari d’Albaida

El passat dimarts 24 de novembre, l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic en Producció Agroecològica de l’IES Josep Segrelles i el Grup Agroecològic Hortera d’Albaida, van organitzar un taller sobre compostatge. Els professors van ser Josep Roselló i Fernando Amorós, del Servei de Producció Ecològica de la Conselleria d’Agricultura, que ens van mostrar com compostar correctament restes vegetals i fem per utilitzar-los en les nostres hortes i millorar la fertilitat del sòl.

Al taller, que es va realitzar en l’hort comunitari de les Fontanelles, van assistir llauradors del col·lectiu que allí treballa i també l’alumnat del cicle formatiu de Tècnic en Producció Agroecològica de l’institut d’Albaida.

Volem agrair la seua col·laboració a l’Ajuntament d’Albaida, que ens ha ajudat tècnicament i ens ha proporcionat el fem i la palla, així com al d’Ontinyent, que ens va fer arribar restes de poda triturades. És important la implicació de les entitats locals en la formació dels joves llauradors de la comarca.

Al llarg del curs tenim en projecte programar més tallers pràctics, per posar en contacte als llauradors de la comarca amb el cicle de Producció Agroecològica, i per reivindicar la professió de llaurador i el manteniment d’aquesta activitat en el nostre territori.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − seis =