L’Alcúdia de Crespins obri el termini per a sol·licitar les beques per a estudiants universitaris a l’estranger

Aquesta convocatòria, la Regidoria d’Educació ha augmentat de 50 € a 100 € la quantia mensual que rebran els beneficiaris de la beca

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha obert fins al 15 de desembre el termini per a sol·licitar les beques municipals per a estudiants universitaris a l’estranger per al present curs acadèmic. Unes ajudes que aquest any han vist augmentat la seua quantia passant de 50 euros mensuals a 100 euros.

Aquestes ajudes, que hauran de tramitar-se a través de la seu electrònica https://alcudiadecrespins.sedelectronica.es/ mitjançant instància general o al registre d’entrada a l’Ajuntament, van destinades a estudiants universitaris empadronats en el municipi.

Les beques que ofereix l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins són independents de les atorgades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i l’Administració Autonòmica.

La regidora d’Educació en el consistori municipal, Maite Juan, ha manifestat la seua satisfacció perquè un any més «totes i tots aquells estudiants que, per unes causes o per unes altres, desitgen estudiar fora i no poden fer-ho rebran una xicoteta ajuda municipal».

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres − uno =