Colomer inaugura a Anna la jornada ‘El turisme com a motor del desenvolupament local’

Aquesta jornada està organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i Labora amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en Anna juntament amb l’alcaldessa de la localitat, Pilar Sarrión, i la directora general de Formació i Ocupació, Rocío Briones, en la inauguració de la jornada El turisme com a motor del desenvolupament local.

Colomer ha assenyalat que aquest tipus de jornades són un espai per a compartir coneixement i estratègia i “ens ajuden a elevar la consideració del turisme, un sector molt important per a l’economia i la societat”.

El titular de Turisme ha remarcat que “el turisme és el trànsit entre reconèixer que tens un recurs, transformar-lo en producte i comercialitzar-lo” i ha valorat a “els professionals i tècnics que sustenten aquestes estratègies i polítiques turístiques amb el seu treball”.

La jornada està organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i Labora i compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

L’objectiu és abundar en les claus turístiques dels municipis, les tasques i les obligacions que han de complir per a ser reconeguts per la Generalitat com a turístics. També es planteja el paper de la intel·ligència turística en els destins, així com les diferents línies d’ajudes per als municipis de la Comunitat Valenciana i el sector turístic.

Així mateix, s’aborda el turisme que es pretén impulsar, incidint en la innovació, la sostenibilitat, a més d’en els sistemes de gestió públic-privada i s’exposen polítiques públiques en l’àmbit local amb la participació de la Diputació de València, les mancomunitats La Canal i La Costera i la Universitat de València.

No hay comentarios

Dejar respuesta

nueve − 1 =