L’Alcúdia de Crespins instal·la dos panells informatius turístics al voltant de l’ermita

L’objectiu és aportar informació i donar a conéixer les principals dades i característiques del conjunt dels casalicis i de l’edifici de l’ermita

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha instal·lat dos panells informatius al voltant de l’ermita amb l’objectiu d’aportar informació i donar a conéixer les principals dades i característiques del conjunt dels casalicis que componen el Via Crucis i de l’edifici de l’Ermita del Crist del Calvari, alhora que s’aposta per la informació turística i senyalització del patrimoni per a veïnes, veïns i visitants.

En aquest sentit, pel que fa al primer panell informatiu, està col·locat a l’inici del camí del Via Crucis i dona informació sobre el conjunt de les estacions que el componen (casalicis). En concret, al panell es fa una breu descripció sobre la construcció dels mateixos i els materials empleats. Pel que fa a l’altre panell, situat enfront de l’ermita, ofereix informació sobre les principals dades històriques de l’edifici religiós.

A més a més, aquesta senyalització exterior dissenyada en alumini amb una grandària de 50×150 cm composta per una fotografia, una descripció en valencià i castellà, l’escut de l’Alcúdia de Crespins, compta amb uns codis QR que ens remet a la pàgina web de l’Ajuntament on s’amplia la informació d’aquests béns locals.

Per al regidor de Turisme, Pedro Garcia, aquests panells informatius, un dels quals ha sigut sufragat a través d’una subvenció del Patronat Provincial de Turisme dependent de la Diputació Provincial de València 2021, formen part d’un projecte de senyalització posicional de diversos elements urbanístics del poble, la majoria declarats Béns de Rellevància Local. «Són un total de set elements i així a part dels ja senyalitzats, tenim prevista la senyalització de l’Església Parroquial de Sant Onofre, els retaules ceràmics de Sant Rafael i el retaule del Crist del Calvari, la Fàbrica de Farina i la Xemeneia del Batà», ha explicat Garcia, qui també ha destacat que a banda de fer valdre «els nostres béns, en la secció de Turisme de la nostra pàgina web es penjarà una ruta que visite tots els elements arquitectònics senyalitzats durant aquest 2022».

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × uno =