El Departament de Salut Xàtiva Ontinyent rep la “Insígnia d’Or” de la Junta Local Fallera de Xàtiva

Dissabte passat la Junta Local Fallera de Xàtiva va lliurar la “Insígnia d’Or” al Departament de Salut Xàtiva Ontinyent que atorga el president de la Junta.

A l’acte de lliurament va acudir en representació dels professionals del departament de salut la directora d’infermeria Marisa Beltrán i la Gerent Margarita Llaudes, acollides per totes les comissions falleres de la ciutat que van acudir al Gran Teatre de Xàtiva amb l’indumentària i clima faller que els caracteritza.

Aquesta distinció l’atorga cada any faller el president de la Junta en nom de totes les comissions i en aquesta ocassió ha recaigut sobre el col·lectiu de més de 2.500 persones, sanitaris i no sanitaris, que conformen el departament de salut Xàtiva-Ontinyent.

En la seua explicació que motiva aquesta distinció, la Junta Local Fallera i en concret el seu president Jesús González va dir: “que entre els guardons que reconeixen la importància i el treball de les falles de Xàtiva enguany s’ha volgut reconéixer ja no el treball pel món de les falles, sinó per estar al peu del canó des que la pandèmia va aparéixer en les nostres vides, que va detindre tota activitat i que a falleres i fallers ens va deixar en portes de les nostres festes”, Gonzalez va manifestar que “gràcies a aquests professionals hui podem realitzar actes com aquest, podem veure la llum al final del túnel, abraçar als nostres familiars i amics i baixar als casals fallers” posant especial èmfasi en el fet que “ells s’han enfrontat de cara a la covid19, realitzant torns de treball esgotadors i inacabables, mantenint el mínim contacte amb els seus fills i persones més estimades, vestits entre guants, mascaretes i epis, que a qualsevol de nosaltres ens hauria anul·lat les ganes de treballar…però ells havien de continuar treballant, salvant les vides de moltes persones”.

Davant l’acord unànime mostrat pel col·lectiu faller Gonzalez va explicar: “per tot aquest treball dut a terme durant aquest temps, per la seua lluita arriscant fins i tot les seues vides personals, atorguem aquest guardó a metges i metgesses, infermeres i infermers, personal zelador, auxiliar, no sanitari, d’administració, de neteja i manteniment i a tantes altres persones que fan la nostra Sanitat”.

Per la seua part la Gerent del Departament Margarita Llaudes va intervindre per a agrair el reconeixement de falleres i fallers de Xàtiva,

Marcadament emocionada Llaudes va dir que: “Aquesta pandèmia ens ha portat a tots canviar la vida que anomenàvem com a normal, encara que ens costarà una mica arribar a la plena normalitat, els done les gràcies per aguantar aquests anys, com ho hem fet nosaltres”.

La Gerent va recordar a l’auditori que “vam agrair els aplaudiments de la primera època, se’ns va notar que ens donava ànims a seguir i en moments com hui ens ressorgeix amb més força les ganes de seguir avant. Encara que estem una mica cansats com vostés, els dic, en nom de tots els professionals sanitaris i no sanitaris, que seguirem avant i continuarem estant ací”.

En un escrit adreçat a tot el personal mitjançant correu electrònic la gerent del departamento ha informat d’aquest agraiment de la Junta Local Fallera.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 7 =