L’Alcúdia de Crespins fomenta l’activitat física amb les caminades en grup

L’Alcúdia de Crespins ha iniciat aquest matí les caminades guiades organitzades per la Regidoria d’Esports amb l’objectiu de promoure un hàbit saludable de vida i donar l’oportunitat que la gent puga eixir a caminar acompanyada. Les caminades que es duran a terme tots els dimarts i dijous a les 9.15 hores des de la plaça de l’Ajuntament comptem amb un monitor i són totalment gratuïtes. Així mateix, i abans de fer una volta per l’entorn del poble es realitza un xicotet calfament amb diferents exercicis sempre supervisats pel monitor.

El regidor de l’àrea, Gerard Gimeno, ha valorat molt positivament l’acollida que ha tingut la primera convocatòria de la caminada, i ha subratllat que és “una satisfacció veure com la gent ha respost a aquesta iniciativa de donar l’oportunitat a la gent de caminar dues vegades a la setmana amb companyia i amb un monitor”.

Cal recordar, també, que el dia 15 de gener tindrà lloc el taller gratuït d’iniciació a la Marxa Nòrdica al parc Ausiàs March a partir de les 10 hores. Per a participar en el taller, que comptarà amb tres trons d’una hora cadascun, cal inscriure’s al següent enllaç: https://bit.ly/3znD0kJ .

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × uno =