L’Alcúdia de Crespins finalitza les obres de millora 2021 de l’edifici del Mercat Municipal

Amb aquesta última actuació duta a terme amb fons municipals, s’ha renovat tota la instal·lació elèctrica i s’ha pintat el recinte

L’Alcúdia de Crespins.-21.01.2022.-La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Alcúdia de Crespins ha finalitzat les obres de millora 2021 de l’edifici del Mercat Municipal en les quals s’ha renovat tota la instal·lació elèctrica de l’edifici, augmentant la potència elèctrica i canviant la centralització de comptadors a la nova normativa elèctrica, a més de col·locar extintors de CO₂ per a risc elèctric i pintar de tot l’interior de l’edifici. Aquestes millores s’han dut a terme amb fons municipals, i se sumen a les reformes dels finestrals de ferro i a la instal·lació de dos equips Split d’aire condicionat que van ser executades gràcies a una subvenció de 21.363 euros de la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum.

Per al regidor de l’àrea, Pedro Garcia, el total de la inversió de més de 46.000 euros, ha suposat «una despesa important en la millora i condicionament d’un edifici municipal amb una antiguitat de més de 50 anys i amb bastants deficiències». Per això, com assenyala Garcia, amb aquesta inversió «millorem l’aïllament tèrmic i acústic de l’edifici alhora que augmentem el benestar tant dels comerciants com de les nostres veïnes i veïns que realitzen allí les seues compres».

A més a més, el regidor de Comerç ha anunciat que per a l’any 2022 també hi ha previstes més actuacions a l’edifici per així finalitzar el condicionament de l’edifici. En aquest sentit, a banda de fer més accessible el mercat, també es renovaran les dos portes principals d’entrada a l’edifici amb la col·locació de portes automàtiques de cristall amb cortina d’aire per a evitar les pèrdues de l’aire condicionat i persianes exteriors d’alumini. Així mateix, Garcia ha avançat que s’adequaran els espais utilitzats per a la venda amb instal·lació elèctrica independent i es millorarà la cartelleria «per renovar la imatge del mercat i fer-lo molt més atractiu tant per a les nostres veïnes i veïns com per a possibles venedors», ja que com ha conclòs volem «oferir una oferta més equilibrada i diversa dins del teixit comercial de l’Alcúdia de Crespins».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − ocho =