L’Alcúdia de Crespins celebra el 9 d’Octubre amb diferents actes institucionals i lúdics

Divendres tindrà lloc la hissada de banderes. Per al dissabte al matí està programada la Volta en bicicleta i jocs a la plaça de la Constitució

Amb motiu del 9 d’Octubre, Dia del Poble Valencià, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha preparat un programa d’activitats que inclou, a més dels actes institucionals, la tradicional Volta en bicicleta, així com jocs infantils i teatre.

En aquest sentit, els actes commemoratius del dia de les valencianes i valencians començarà divendres, 8 d’octubre, a les 19 hores amb un passacarrer a càrrec dels xirimiters de la Vall de Segó. A les 20 hores tindrà lloc un acte institucional amb la hissada de banderes i parlaments a la plaça de la Constitució.

Pel que fa al dissabte, 9 d’octubre, des de les 10 hores a la plaça de la Constitució hi haurà gimcana i jocs infantils amb inflables.

A les 11 hores hi haurà un passacarrer a càrrec de la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins.

A les 12 hores està programada la volta en bicicleta pel poble que eixirà des de la plaça de la Constitució, en acabar hi haurà sorteig d’una bicicleta i regals entre els i les participants.

Així mateix, la Casa de la Cultura acollirà a les 19.30 hores l’obra de teatre «Estoy Rara».

Finalment, el dia 11 a les 22 hores hi haurà una serenata pel poble a càrrec de la Rondalla Barretja de l’Alcúdia de Crespins.

No hay comentarios

Dejar respuesta