Paco Aragón del CAX Orientació aconsegueix el primer lloc en la categoria M-21B

El passat diumenge 3 d’octubre el CAX Orientació es desplaçava fins a la Regió de Múrcia, en concret a la Sierra del Puerto en Calasparra, on s’ha celebrat la 4ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) i la 3ª prova de la Lliga del Sud-Est (LSE). Aquesta prova, organitzada pel Club Calasparra Orientación, va aglutinar a quasi 400 orientadors i club que pertanyen a les Federacions de Múrcia, Castella La Mancha i el País Valencià.

            Els orientadors es van trobar un mapa amb un terreny que es caracteritzava per una vegetació de zones obertes poblades de pi jove on destacava la presència d’espart que condicionava la carrera tant en visibilitat com en velocitat, respecte al relleu, allò que més destacava, eren gran quantitat de tàlvegs i xaragalls.

Mapa de la categoria M-21B que realitzaren els corredors del CAX Orientació.

Els resultats de la carrera han estat molt positius per als corredors del CAX Orientació, ja que els quatre participants han entrat entre els 10 primers de la seua categoria (M-21B) on cal destacar, el primer lloc de Paco Aragón que se imposava en la cursa de la Sierra del Puerto en Calasparra. Com hem dit la resta dels companys també van obtenir uns bons resultats, on Oscar Barberà fou 5é, Pepe Prats el 9é i Edu Sanchis el 10é lloc de la classificació.  

D’esquera a dreta: Oscar Barberà, Pepe Prats, Edu Sanchis i Paco Aragón.

Després d’aquesta 4ª jornada de la LACV, el CAX Orientació suma un total de 883’66 punts i puja fins a 3 posicions i se situa en el 9é lloc de la taula. A nivell individual, en la classificació de la categoria M-21B, Oscar Barberà continua en la segona posició amb 306’63 punts.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − 7 =