Canals celebrarà la festivitat del 9 d’Octubre amb diversos actes culturals i esportius

La localitat de Canals ha presentat una programació especial amb motiu del dia de la commemoració de la festa de la Comunitat Valenciana amb cercavila, concert, partides de raspall i programació especial a Canals Ràdio.

Els actes començaran, a les 11 hores, amb la tradicional cercavila i posteriorment en l’arbre centenari la Lloca es durà a terme l’ofrena floral i la lectura del Parlament commemoratiu per part de l’equip de govern. Tot açò estarà amenitzat pel grup “Xirimita i Dolçaina” i la dansà a càrrec del grup de danses canalí “Canyamars”.

A la vesprada, al Trinquet Municipal de Canals tindran lloc les partides de raspall d’infantil i d’adults. La primera d’elles, a les 16.30 hores, serà entre Julio i Artal contra Gorka, Planto i Erik. A continuació, es disputarà la partida entre els jugadors de Tecnificació de FEDPIVAL (Federació de Pilota Valenciana).

I per últim, els actes acabaran amb el concert de “Reeders” Reed Quintet al Centre Cultural Calitxe III a les 19.30 hores. Els espectadors podran gaudir de la música en directe acompanyada de projeccions d’imatges. Entre els membres del quintet destaquen els canalins Daniel Ibáñez (Oboé) i Gabriel Calabuig (Clarinet baix). Junt amb ells, els acompanyen José Beltrán (Clarinet), Tomás Jerez (Saxo) i Alba González (Fagot).

A més a més, la ràdio municipal, Canals Ràdio, també ha preparat una programació especial que començarà a les 10.30 hores amb els manifestos institucionals dels representants polítics de l’Ajuntament. A continuació, tindrà lloc el magazín anomenat “El 9 d’octubre a Canals”; el docu sonor “El rei Jaume I”; l’especial “La nostra música” i per a finalitzar, a les 14 hores, l’especial “Canals Ràdio monotemàtica” amb cantants valencians.

No hay comentarios

Dejar respuesta