L’Alcúdia de Crespins acull dissabte la primera Festa del Motor a l’avinguda Corts Valencianes

A més de l’exposició i compravenda de vehicles hi ha programat un ampli ventall d’activitats com unflables, paella gegant i “tardeo” amb DJ

La Aquest pròxim dissabte, 4 de febrer, l’avinguda Cort Valencianes de l’Alcúdia de Crespins acollirà el primer esdeveniment de Motor Fest organitzat pel club Tramos Valencianos amb la col·laboració de les Regidories d’Esports i Promoció Econòmica.

A la festa del motor, que començarà a les 09:00 hores i acabarà cap a les 18:00 hores, s’exposaran cotxes de diferents categories (clàssics, europeus, americans…) així com models de compravenda de JP Good Cars i estands de diferents patrocinadors relacionats amb el món del motor, entre d’altres.

Per la seua banda, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins instal·larà una zona per als i les més joves amb unflables i un simulador. A més a més, s’elaborarà una paella gegant on es podrà degustar (mentre queden racions) d’un bon plat de paella recentment elaborada. Després la festa continuarà amb el Dj Coqui Selection.

Per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, aquest primer esdeveniment pretén ser «l’avantsala de pròxims on puguem anar incorporant, a part d’empreses locals, altres de la comarca dedicades al sector de l’automòbil i així exposar els seus vehicles de compravenda». Al mateix temps, segons Garcia, la realització d’aquesta mena d’activitats «atrau la visita de gent i, per tant, la possibilitat de donar a conéixer el nostre poble i el nostre comerç».

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Gerard Gimeno, ha explicat que «és una oportunitat per a ampliar el mapa d’esdeveniments que es realitzen al llarg de l’any a l’Alcúdia de Crespins i així d’aquesta manera donem també la possibilitat al nostre veïnat de gaudir d’un esdeveniment nou com és el món del motor, on els més joves podran alhora divertir-se».

Per acabar, Gimeno ha recordat que el club Tramos Valencianos és un club dedicat als amants del motor fundat en el 2015 i que al costat del club automobilístic Meetanddrift componen uns dels millors grups de València, la filosofia dels quals consisteix a gaudir dels cotxes amb una conducció responsable i de compliment de les normes de conducció.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 4 =