2a Jornada de Bàdminton en els “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”

Els esportistes Sub-11 i Sub-13 del C.B Xàtiva aconsegueixen uns magnífics resultats en la segona jornada dels JJ.EE de la CV.

Dissabte passat 28 de gener la veïna localitat d’Énguera va acollir en les instal·lacions del Pavelló Municipal Jaime Alegre la segona de les jornades dels «Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana» que va reunir un total de 49 esportistes benjamins i alevins de la província de València.

El Club Bàdminton Xàtiva finalment va participar en la segona jornada amb un total de deu esportistes a causa de la baixa d’última hora de dues d’ells per malaltia. D’aquests, cinc pertanyen a la categoria benjamí i els altres cinc són alevins, i els resultats que van aconseguir van ser molt destacades perquè van aconseguir un percentatge molt alt de victòries tant en les proves de dobles com en la d’individuals situant aquest percentatge en el 80% en individuals i 70% en dobles, pese al hàndicap d’haver-se enfrontat entre ells en dos dels grups de dobles.

Els joves esportistes de l’entitat xativina continuen així la seua formació amb la motivació extra per comprovar que el treball que s’està realitzant en els entrenaments diaris s’ha pogut traslladar a la pista en la competició oficial i a més els resultats han sigut favorables.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

No hay comentarios

Dejar respuesta