Jornada positiva per als equips de formació del CB Anna

El GastroBar CB Anna prepara l’inici de la segona volta de la competició

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí) no va tindre partit el cap de setmana i va aprofitar per a recarregar les piles i refrescar la ment de cara a la segona volta de la competició. Els de Nico Taló reprendran la lliga dissabte que ve a les 18.00 hores davant el CDSP Moixent – Pereres en el Pavelló Municipal d’Anna.

Els equips de formació del club sí que van tindre jornada de competició, sent l’única derrota la patida per el Canut Boluda – CB Anna (júnior) en la pista del EMBA 06.

El Visasol – CB Anna (cadet) va protagonitzar un autèntic partidàs a Alcoi. Després d’una primera part molt igualada. L’equip entrenat per José Ruiz es va distanciar en el marcador en el tercer quart per a acabar imposant-se per 23-64.

En categoria infantil, l’Alejandro Ves – CB Anna va tornar a guanyar amb claredat (6-47) a Guadassuar gràcies a un enorme treball en defensa i a les ràpides transicions ofensives.

En categories de base, el Congelats Ángela – CB Anna (Aleví) es va imposar per 48-65 a Algemesí aplicant a la perfecció tot el treballat en els entrenaments. El Itele-C – CB Anna (Benjamí) va guanyar per 17-27 a Carcaixent una trobada marcada per la intensitat defensiva. Finalment, el Cuinar-t – CB Anna va superar al CB Tavernes per 4-33 demostrant un gran coratge en un gèlid matí.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × cuatro =