L’Alcúdia de Crespins rep una ajuda de 70.000€ per a la reparació d’infraestructures

Amb aquesta subvenció s’arreglarà el sostre de la Casa de la Cultura, les finestres del consistori i les filtracions d’aigua del poliesportiu

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins rebrà una subvenció de 73.205,5 euros amb la qual podrà reparar danys en infraestructures municipals així com en la xarxa viària. Aquesta ajuda, que ve del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, es destinarà a la rehabilitació del sostre de la Casa de la Cultura, a reformar les finestres del consistori municipal així com a solucionar els problemes de filtració d’aigua del poliesportiu.

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha explicat que aquestes ajudes, sol·licitades després de les pluges de 2016/2017 “veuen la llum gràcies al canvi de govern que es va produir després de la moció de censura a Mariano Rajoy ja que l’exministre Montoro va eliminar aquestes subvencions”. Garrigós ha puntualitzat que amb aquestes actuacions “continuem treballant per i per al nostre poble perquè siga un municipi de primera categoria”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + 4 =