Canals obri les inscripcions de l’Escola de Nadal

La Regidoria de Joventut organitza una nova edició de l’Escola de Nadal, dirigida als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, i que es farà a les mateixes instal·lacions juvenils ubicades junt al poliesportiu municipal.

L’Ajuntament de Canals continua apostant per aquesta activitat amb l’objectiu d’afavorir la compatibilitat entre la vida laboral i la familiar en l’època de les vacances escolars, en aquest cas concret els Nadals, encara que també s’ofereix durant les vacances de pasqua i, de manera especial, en els mesos de juliol i d’agost.

Aquest any, l’Escola de Nadal serà els dies 26, 27, 28 i 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener. D’altra banda, l’horari serà de 9:00h a 13:30h. Durant aquest temps, els xiquets i xiquetes podran gaudir i aprendre de nombroses activitats com teatre, música, plàstica, anglés, treballs manuals, jocs i molts més. A més, seguint amb l’objectiu encetat l’any passat d’oferir una Escola de Nadal inclusiva, es dóna la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes amb capacitats diferents o que requereixen una atenció especial.

La matrícula està limitada a 100 assistents i les inscripcions es podran fer en Ca Don José. El preu d’aquesta serà de 34€ per als empadronats en Canals i de 40€ per als que siguen de fora de la localitat.

“La conciliació familiar per una banda, i l’ocupació del temps lliure amb un oci enriquidor, per altra, són objectius perseguits amb aquesta iniciativa que, com no podria ser d’altra manera, treballa valors com la solidaritat, el companyerisme, la integració i la coeducació en totes les seues activitats”, assenyala l’Alcalde de Canals i regidor de Joventut, Ricardo Requena.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce + 16 =