L’Alcúdia de Crespins acull el dissabte la XIII edició del concurs de pintura a l’aire lliure

La inscripció és gratuïta, es realitzarà en la biblioteca i els participants tindran llibertat per a utilitzar la tècnica i el suport que vulguen

Com a novetat, la dotació econòmica del primer i segon premi incrementa 100 euros i s’introdueix un tercer lloc dotat amb 300 euros

Com cada any i amb motiu de les Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins, dissabte que ve dia 1 de setembre, el Dia de L’Entrà, arriba a la localitat una nova edició del concurs de pintura a l’aire lliure. La competició començarà a les 9:00 hores una vegada els participants hagen passat per la biblioteca per a realitzar la inscripció de forma gratuïta entre les 8:00 i les 9:00 hores. 

Els concursants podran plasmar qualsevol punt de l’Alcúdia de Crespins i podran usar la tècnica i suport que preferisquen. Entorn de les 13:30 hores, en la Sala Generalitat, tindrà lloc el veredicte, emès pel jurat format pel patrocinador del concurs, Julio Cabrera i per les llicenciades en Belles Arts Sara Ballester, Ana Garrido i Yasmina García. 

D’altra banda, la tretzena edició del concurs de pintura a l’aire lliure presentarà una novetat quant a les quanties econòmiques dels premis es refereix. Així doncs, l’autor de l’obra guanyadora rebrà un premi de 900 euros (100 més que l’any passat); el segon rebrà una quantia de 500 euros (100 més que l’edició anterior) i com una altra novetat, s’introdueix un tercer premi la quantia del qual està valorada en 300 euros.

El regidor de Cultura i Festes en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, ha manifestat que l’augment de les quanties dels guardons ve motivat “per a afavorir i fomentar la participació en aquest concurs que, amb el pas dels anys, ja s’ha guanyat un espai fix dins de l’agenda festera”. “Des de l’ajuntament, i especialment des de la regidoria de Cultura i Festes, esperem superar la participació de l’any passat”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 19 =