L’alcaldessa de Canals es reuneixen amb l’Equip Roca de la Guàrdia Civil

L’Equip Roca és una unitat específica de la Guàrdia Civil per a la lluita contra el robatori en el camp

La setmana passada es va dur a terme una reunió a l’Ajuntament de Canals entre l’alcaldessa, Mai Castells i la regidora d’agricultura en funcions, Isabel Real amb l’equip Roca de Xàtiva, els quals estaven acompanyats pel capità de la Guàrdia Civil de Canals, Eusebio Marín.

La reunió va ser una primera presa de contacte amb aquest equip que té la seu en Xàtiva. Dos membres d’aquesta unitat, junt amb el capità Marín, explicaren quines són les funcions que duen endavant. Tanmateix, van assenyalar que qualsevol veí que dispose dels seus servicis cal telefonar al 062 per a posar-se en contacte amb ells.

Aquest equip vigila les explotacions de Canals mitjançant una vigilància permanent i una major comunicació amb els col·lectius afectats.

L’Equip Roca investiga els robatoris que es produeixen en el camp, en l’àmbit agrícola i ramader, però la seua labor va més enllà i també investiguen un altre tipus de delictes com el de les estafes i treballen en directa col·laboració amb totes les especialitats de la Guàrdia Civil, especialment amb Seguretat Ciutadana, SEPRONA i Policia Judicial que els deriven els casos pertinents.

No hay comentarios

Dejar respuesta