El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent rep la distinció de la Policia Local de Xàtiva

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent va rebre dissabte el reconeixement de la Policia Local de Xàtiva «per la magnífica tasca que han desenvolupat en l’exercici de les seues funcions, davant la situació de pandèmia ocasionada per la covid19». Amb la presència de tot el cos de la policia local xativina l’acte va comptar amb la presència del delegat del Govern Luis Felipe Martínez, el director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les emergències José María Àngel, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i en representació del Departament de Salut La gerent Margarita Llaudes i la directora d’Infermeria Marisa Beltrán i el subdirector mèdica de l’Hospital de Xàtiva, Gerardo Ferrer.

Desde la policia local, en concedir aquesta distinció al Departament de Salut han fet constar «la col·laboració i coordinació que el departament hi ha mantes amb aquesta Policia» que han qualificat de «encomiable» al seu escrit que justifica la distinció.

Des del Departament de Salut la seua gerent Margarita Llaudes ha agraït aquest reconeixement públic que fa la policía de Xàtiva a particulars i col.lectius i ha dit “És molt d’agrair  i em sent molt contenta pel reconeixement d’uns professionals com aquests de la seguretat ciutadana, que també han treballat conjuntament amb tots els nostres professionals del Departament de Salut a qui represente.

Si alguna cosa hem tret en positiu d’aquesta pandèmia ha estat el treball conjunt entre totes les institucions públiques demostrant que el treball en equip és imprescindible i beneficia a tota la població»

No hay comentarios

Dejar respuesta