Xàtiva presenta a la seua Reina de la Fira, Laura Hernández

El camp de la Murta va acollir en la nit d’ahir la presentació de la Reina de la Fira, Laura Hernández, i de la seua cort d’honor Sheyla Torregrosa Sanchis, Sara Boscà Maseres, Rebeca Bonet Giménez i Sara Trujillo Albiol; i dels seus acompanyants Jorge Cerveró Tormo, Ignacio Gómez Borredá, Pablo Jornet Gómez i Antoni Vidal Remón.

IMG_4172La Reina de la Fira es va dirigir als presents per tal d’oferir-los la seua corona: “Hi ha moments en la vida en que una persona te que enfrontar-se al seu destí, per aquesta raó i en honor a tot aquell que, en algun moment, va apostar per mi, vuic trossejar la corona que vaig a lluir en aquests dies i repartir cada un dels seus trossets als que realment ho mereixen”.

A més, Laura Hernández també va voler convidar a veïns i vistants a gaudir de la Fira: “desitge que tots vostès passegen per l’albereda, ompliguen els carrers de la ciutat, gaudisquen de cada moment i de cada acte com pense fer-ho jo. Obrirem els nostres cors a tots els veïns i als milers de visitants, per a que puguen gaudir d’uns dies d’alegria i d’emocions compartides”.

IMG_4186Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, va tindre paraules d’agraïment per a la Reina de la Fira 2017: “Estic segur també de que vas a desenvolupar la teua tasca a la perfecció perquè eres una persona excel·lent, simpàtica, alegre i discreta, qualitats indispensables per a una reina de la Fira”.

A més, el primer edil es va referir a la Fira d’enguany com la Fira del canvi ja que “enguany, per primera vegada, hem aprovat una normativa reguladora de la Fira d’Agost. Hem afrontat amb determinació la necessitat de renovar i millorar l’organització dels seus espais comercials per donar un nou impuls al principal esdeveniment cultural, comercial i lúdic de la ciutat de Xàtiva”. En aquest sentit, va afegir que “afrontem, en definitiva, uns canvis necessaris per a donar impuls a la nostra festa. Front açò, cal tenir una actitud oberta i positiva que ajude a vencer la resistència al canvi que les novetats importants solen generar.”

IMG_4272Després de l’acte protocolari es va ficar en escena ‘La Cantata Ibn Yubair’ obra dels xativins Miquel Juan en l’apartat musical i del periodista Vicent Soriano, com a autor de la lletra.

Ibn Yubayr va tindre com a protagonista a Boni Carrillo com el poeta viatger i a Empar Llácer com la Xàtiva que li espera.

Al costat de Boni Carrillo i Empar Llácer van estar Maria Josep Albert com a narradora, i Victor Torres com a director d’escena. Participaren també en la Cantata el Teatre de la Lluna de Xàtiva amb ballarines i figurants i la comparsa de moros Bantúes de Moixent. Músics de diferents agrupacions conformaren la Orquestra Simfònica de la Costera, així com una coral formada exclusivament per a aquest esdeveniment, sota la direcció de Miquel Juan.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + dieciocho =